1.     Noutati ale reglementarii raporturilor de munca

 

Decizii pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru dezlegarea unor chestiuni de drept.

Decizii ale Curtii Constitutionale.

Unificarea interpretarilor unor texte din legislatia muncii – prin recursuri in interesul legii

Modificari ale actelor normative ce privesc raporturile de munca

2.     Discutii practice privind incheierea si executarea contractului individual de munca

Incheierea CIM – partea legala, obligatia de informare a CIM, conditii de valabilitate a CIM

Perioada de proba si stagiul

Clauze ce pot fi negociate in CIM

Clauze nelagale

Timp de munca, concediul de odihna – programare si plata

3.     Discutii practice privind modificarea si suspendarea contractului individual de munca

Obligatiile angajatorului privind modificarea CIM

 

Cauze de suspendare a CIM

4.     Discutii practice privind incetarea contractului individual de munca

Cauze de incetare de drept a CIM

Concedierea – cazuri si preaviz.

Demisia, preavizul si obligatiile angajatorului in ce priveste demisia salariatului.

5.     Discutii practice privind raspunderea juridica

Raspunderea disciplinara: regulamentul intern – redactare si norme obligatorii, abaterile discialinare, convocarea salariatului, cercetarea si decizia de sanctionare – inregistrare, efecte si termene.

Raspunderea pentru daune – posibilitatea recuperarii prejudiciului, retinerile din salariu, termene

6.     Discutii practice privind jurisdictia muncii   

Contestarea deciziilor si reintegrarea salariatului

Instantele competente si modul de solutionare a litigiilor

7.     Discutii si analize pe cazuri

In urma evaluarii, se acorda Certificat de Absolvire pentru ocupatia „MANAGER RESURSE UMANE”, COD COR 121207, insotit de supliment descriptiv in care sunt inscrise competentele dobandite. Certificatele sunt eliberate in conformitate cu prevederile O.G. 129/2000 republicata.

Taxa Turistica

  • 1690 LEI/ PARTICIPANT Include cazarea şi pensiunea completă pe toată durata cursului – sistem – ALL INCLUSIVE (2 adulti si un copil pana in 7 ani )

(TVA 9% inclus în conf. cu HG nr. 20/2015)

Nota 2: serviciile hoteliere sunt optionale

Taxa Participare

  • Taxa De Instruire 1 – seminar – 600 lei / participant, la care se adauga TVA. Include mapa de lucru si suport de curs in format electronic pe stick USB Business Card de 8 GB , certificat participare ATC training (fara acreditare ANC)
  • Taxa De Instruire 2 – curs acreditat ANC – 740 lei / participant. Include mapa de lucru si suport de curs in format electronic pe stick USB Business Card de 8 GB., examinare A.N.C. ,certificat participare ATC training  si Certificat ANC .
  • Taxa De Instruire 3 – curs acreditat ANC – 990 lei  / participant. Include mapa de lucru si suport de curs in format electronic pe tableta, examinare A.N.C. Certificat participare ATC training si Certificat ANC

Nota 1: La tariful de instruire nu se aplica TVA conform Legii 227/2015 actualizata, art.292. alin 1, lit f. Costul cursului se deduce din impozitul pe profit/venit conform OG 129/2000, republicata, art. 58.

Curs sustinut de doamna avocat Laura Georgescu – Avocat expert in dreptul muncii cu doctorat in domeniu, cadru didactic universitar, membru de onoare in Uniunea Expertilor in Legislatia Muncii, redactor si referent de specialitate la reviste de specialitate, autor si coautor al mai multor articole si monografii privind legislatia muncii si securitatii sociale.
INSCRIERILE se fac in baza formularului de participare solicitat la tel: 031-4250704 sau adresa de mail: office@atctraining.ro sau office.atctraining@gmail.com, in limita locurilor disponibile. Detalii organizare: GABRIELA BANUT: 0729.995.614
GRUPUL TINTA: Angajati din mediul public si privat. Persoane de executie si de conducere cu responsabilitati in gestiunea resurselor umane la nivelul organizatiilor. Cursul aduce ca noutate, analiza celor mai recente modificari legislative la Codul muncii, care vor sprijini participantii in insusirea si aplicarea acestora in domeniul managementului resurselor umane de top.


Contact organizator