Invatarea limbii chineze nu mai inseamna astazi doar o predilectie pentru limbi rare si exotice, ci chiar o necesitate. China este a doua mare putere economica si cea mai numeroasa natiune din lume, iar una din cinci persoane de pe planeta vorbeste aceasta limba. Asa ca va puteti pregati temeinic pentru provocarile viitorului inscriindu-va chiar acum la cursul de Limba Chineza pentru incepatori!

Studiind acest curs alaturi de noi, veti reusi sa patrundeti in tainele unei culturi fascinante si ale unei limbi moderne deloc monotone si foarte muzicale. In cele 16 lectii veti avea prilejul sa va transpuneti in realitatea chineza si sa faceti o incursiune interesanta in viata de zi cu zi a chinezilor, invatand sa salutati si sa va prezentati, sa vorbiti despre familia si interesele dumneavoastra, cumparaturi, viata de oras, hobby-uri, obiective turistice etc. Veti invata de asemenea sa scrieti corect caracterele chinezesti si veti intelege cat de multe elemente de cultura se ascund in scrierea acestora. CD-urile audio va asigura o pronuntie de invidiat, grafica atractiva va ajuta sa parcurgeti cu usurinta materialul, iar profesorul personal va este mereu alaturi pe durata studiului.
Va veti putea convinge ca, in pofida opiniei generale, chineza nu este deloc grea, iar abilitatea de a va intelege direct cu vorbitorii nativi va fi pentru dumneavoastra o sursa de satisfactii.

Invatati limba chineza pentru incepatori in cel mai simplu mod!

Cursul Chineza pentru incepatori se adreseaza tuturor acelora care vor sa invete simplu si eficient aceasta limba, putand sustine scurte conversatii uzuale inca din primele lectii. Metoda de studiu simpla si accesibila va garanteaza rezultate imediate!

Materialul are o structura nu numai moderna si atractiva, ci si facila, in asa fel incat sa faceti progrese imediate. Vocabularul nou este folosit in dialoguri sau texte sugestive si uzuale pentru tematica respectiva, insotite si de traducere, gramatica este explicata succint si ilustrata prin numeroase exemple, informatiile importante sunt marcate special, exercitiile sunt diverse si foarte eficiente in verificarea cunostintelor, iar profesorul personal este pregatit sa va ofere un feedback si sa va indrume in invatare. In plus, veti dobandi o pronuntie de invidiat si veti sti sa scrieti corect caracterele chinezesti. 

Structura cursului de Chineza pentru incepatori

Cursul Chineza pentru incepatori cuprinde 8 caiete de curs cu cate 2 lectii fiecare si 8 CD-uri audiocu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia in limba chineza. Structura lectiilor cuprinde: obiective, sectiuni tematice cu vocabular si dialoguri sugestive, pronuntie, scrierea caracterelor chinezesti, exercitii diverse, recapitulari, solutiile exercitiilor, tema pentru acasa si dictionar.

Tematica pentru cursul de Chineza pentru Incepatori

» Lectiile 1-2 Prima intalnire:
Vocabular: intalnirea, formulele de salut, formulele de politete.
Gramatica: propozitii cu predicat verbal si adjectival; numeralele de la 1 la 5

» Lectiile 3-4 Vizita intr-o casa chinezeasca:
Vocabular: formulele de politete (continuare), familia, varsta, hobby-urile, descrierea locuintei.
Gramatica: propozitii cu predicat nominal; numeralele de la 5 la 100; particula modala "le"; clasificatori

» Lectiile 5-6 Viata de zi cu zi:
Vocabular: indeletniciri zilnice, scoala, serviciul, programul zilnic, orele.
Gramatica: complementul circumstantial de mod; gradul comparativ si gradul superlativ

» Lectiile 7-8 Orasul:
Vocabular: calatoria prin oras, intrebari despre directie, transportul urban, monumentele.
Gramatica: complementul circumstantial de loc; elementul complementar de directie simplu; propozitii cu o serie de constructii verbale

» Lectiile 9-10 Cumparaturile:
Vocabular: schimbarea banilor, cumparaturile la piata, la magazin si la centrul comercial, negocierea, indicarea pretului.
Gramatica: elementul complementar de posibilitate; clasificatorii (continuare); aspectul perfectiv; reduplicarea clasificatorilor

» Lectiile 11-12 Locuinta:
Vocabular: inchirierea unui apartament, mutarea, mobilarea apartamentului, o casa chinezeasca traditionala si apartamentul in blocurile moderne.
Gramatica: propozitiile cu particula "ba"; propozitiile cu "zhe"; frazele nominale cu "de" 

» Lectiile 13-14 Timpul liber:
Vocabular: hobby, cultura, televiziune, divertisment.
Gramatica: complementul circumstantial de mod (continuare); frazele legate prin coordonare; reduplicarea verbelor

» Lectiile 15-16 Excursia la Pekin:
Vocabular: calatoria cu avionul, hotelul, vizitarea monumentelor din Pekin.
Gramatica: elementul complementar de directie compus; aspectul durativ; propozitia conditionala

Absolvirea cursului de Chineza pentru Incepatori

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Cursul nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
93,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
70 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 8 caiete + 8 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Chineza pentru Incepatori

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator