Cuvintele sunt ferestrele noastre catre ceilalti, catre lume. Este minunat sa poti vorbi cu oameni din alte tari, sa te faci auzit si ascultat, sa fi tot mai apreciat la locul de munca, dar si in grupul de prieteni!
Este grozav sa te poti descurca fara probleme atunci cand pleci peste hotare, intr-o calatorie turistica sau de afaceri.
Este doar un pas spre viitor, spre noi orizonturi de cunoastere si, evident, noi avantaje in relatiile cu ceilalti!
Continuati sa studiati limba engleza! Aveti la dispozitie cursul Engleza Intermediari.

Intr-o perioada de curs relativ scurta, veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala. Lectiile sunt special concepute in acest scop, iar prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte inregistrate pe CD si a conversatiei, veti putea invata rapid si eficient. Acest lucru este valabil si pentru persoanele care nu au aptitudini speciale pentru studiul unei limbi straine. Daca ati mai studiat aceasta limba, aveti deja un bagaj de cunostinte. Cursul Engleza Intermediari va va ajuta sa va consolidati stapanirea aspectelor gramaticale si sa va extindeti aria de cuprindere a vocabularului.

Structura cursului de Engleza Intermediari

Acest curs cuprinde 20 de caiete a cate doua lectii fiecare, plus 20 de CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia. Structura didactica a lectiilor este unitara si cuprinde: cuvinte si constructii noitranscrieri foneticenotiuni gramaticaleexercitii, o recapitulare si o tema pentru acasa.
Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectare profesorului personal, alaturi de sugestiile si intrebarile legate de continutul lectiilor. Iar pentru a verifica solutiile exercitiilor propuse in fiecare lectie, va punem la dispozitie ineditul filtru rosu, cu ajutorul caruia va puteti evalua permanent progresele inregistrate.
De asemenea, aveti la dispozitie GRATUIT si dictionarul MemoPlus pentru fixarea vocabularului (detalii dictionar MemoPlus).

Tematica pentru cursul de Engleza Intermediari

» Lectiile 1-2 Tema: Calatorii Gramatica: Articolul hotarat si articolul nehotarat
» Lectiile 3-4 Tema: Calatorii Gramatica: Pronumele personale si reflexive
» Lectiile 5-6 Tema: Spatiu, astronomie; animale, zoo Gramatica: Substantive (invariabile, substantive indicand genul, substantive cu aceeasi forma de singular si plural)
» Lectiile 7-8 Tema: Animale salbatice, animale de casa Gramatica: Genitivul sintetic, pozitia unor adjective in propozitie (e.g. ill, sick),formele de comparativ si de superlativ ale adjectivelor neregulate, cateva adverbe
» Caiet de exercitii I Cuprinde doua lectii ce verifi ca notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 1-8.
» Lectiile 9-10 Tema: Meserii, profesiuni; cumparaturi Gramatica: "This" si "that" folosite inaintea adjectivelor cu sensul de "atat de", pronumele relative, folosirea constructiilor "so, either...or neither... nor", Question Tags - intrebarile disjunctive 
» Lectiile 11-12 Tema: Radio si TV Gramatica: Folosirea determinantilor: "all, all the, either of, both", diferenta dintre "every" si "each", folosirea pronumelor "none", "nothing", a perifrazelor verbale: "to be able to", "to be allowed to", a constructiei could + have + Past Participle
» Lectiile 13-14 Tema: Muzica Gramatica: Verbe modale care exprima permisiunea, posibilitatea, obligativitatea: "to be allowed to", "to be permitted to", "to have to", forma si folosirea verbelor "need", "dare", "used to" si a expresiei verbale "be used to"
» Lectiile 15-16 Tema: Religie, biserica Gramatica: "have", "shall", "will", "should" ca verbe cauzative
» Caiet de exercitii II Cuprinde doua lectii ce verifi ca notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 9-16.
» Lectiile 17-18 Tema: Arta, literatura Gramatica: Alte utilizari ale verbului modal "would "
» Lectiile 19-20 Tema: Medicina Gramatica: Structuri cu complement
» Lectiile 21-22 Tema: Diferite momente din viata unui om Gramatica: Structura: "for + complement + infinitiv", verbe urmate de Present Participle, Gerund, substantive compuse
» Lectiile 23-24 Tema: Corespondenta, convorbiri telefonice Gramatica: Verbe care cer Gerund si/sau Infinitive
» Caiet de exercitii III Cuprinde doua lectii ce verifi ca notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 17-24.
» Lectiile 25-26 Tema: Medicina Gramatica: Adjective (substantive / Past Participle cu valoare de adjectiv), diferite tipuri de conjunctii
» Lectiile 27-28 Tema: Opinii despre intamplari si persoane
Gramatica: Diferite tipuri de fraze, adjective si substantivele corespunzatoare, care au sufi xul "-ity"
» Lectiile 29-30 Tema: Matematica, operatii matematice; ziare, reclame si anunturi Gramatica: Perechi de prepozitii care sunt cateodata folosite gresit (e.g. "during", "for"), adjective si substantive care au aceeasi radacina
» Lectiile 31-32 Tema: Familie, prieteni Gramatica: Expresii cu prepozitii (e.g. "with", "for", "from")
» Caiet de exercitii IV Cuprinde doua lectii ce verifi ca notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 25-32.

Absolvirea cursului de Engleza Intermediari

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Program optional de perfectionare AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, absolventii acestui curs pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata autorizat, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Optional – Test Aptis pentru verificarea cunostintelor de limba engleza
√ Testare online a cunostintelor de limba engleza – cursantii EUROCOR au posibilitatea de a-si certifica nivelul cunostintelor de limba engleza prin intermediul unui set de teste online dezvoltate de Consiliul Britanic si care permit o evaluare eficienta si rapida a cunostintelor de limba engleza.

Pentru acest curs sunt utile cunostinte de baza din domeniu. 
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
89,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
67 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Engleza Intermediari

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator