Vreti sa obtineti job-ul mult visat sau sa ocupati o pozitie avantajoasa in cadrul companiei? Sunteti deja manager si vreti sa va descurcati excelent in relatiile cu cei mai dificili clienti sau furnizori externi? Aveti deja cunostinte de limba engleza, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca puteti purta o negociere directa si complicata? Alegeti chiar astazi cursul Engleza pentru Afaceri! Cu ajutorul acestui curs veti invata limbajul mondial al relatiilor economice internationale! Studiind confortabil, acasa, veti dobandi in scurt timp abilitatile necesare unei comunicari adecvate in mediul de afaceri.

Acest curs este destinat persoanelor care doresc sa-si perfectioneze cunostintele de limba engleza, vizand in principal situatiile de afaceri. Este o alegere potrivita atat pentru manageri, cat si pentru secretare, agenti de vanzari si alte persoane care au contact cu terminologia specifica situatiilor de afaceri sau chiar contacte directe cu oamenii de afaceri straini. Sunt abordate teme diverse, precum corespondenta de afacericonvorbiri telefonice specificenotiuni de comert international etc. Cursul de Engleza pentru Afaceri este structurat dupa consacrata metoda Eurocor: exercitii de scris si citit, avand ca material de sprijin CD-urile audio.

Structura cursului de Engleza pentru Afaceri

Cursul va ofera suportul necesar pentru a va familiariza usor cu terminologia economica din domeniul relatiilor cu clientii si furnizorii, al corespondentei de afacerinegocierilorvanzarilormarketinguluicontabilitatii sau recrutarii la nivel international.
Cursul de Engleza pentru Afaceri este alcatuit din 12 caietefiecare dintre acestea cuprinzand 2 lectii si un CD audio. La sfarsitul fiecarei lectii veti gasi tema pentru acasa, un instrument util de verificare a cunostintelor dobandite in cadrul fiecarei lectii.
Continutul lectiilor vizeaza dobandirea abilitatilor necesare desfasurarii unei activitati economice eficiente, indiferent care este domeniul de activitate al companiei.
De asemenea, aveti la dispozitie GRATUIT si dictionarul MemoPlus pentru fixarea vocabularului (detalii dictionar MemoPlus).

Tematica pentru cursul de Engleza pentru Afaceri

» Lectiile 1-2: Engleza pentru birou Vocabular: conversatiile telefonice uzuale, pozitiile manageriale in cadrul unei companii;Abilitati de comunicare: formule utilizate intr-o conversatie telefonica, solicitarea/oferirea informatiilor la telefon, stabilirea intalnirilor de afaceri.
» Lectiile 3-4: Recrutarea personalului Vocabular: anunturi privind oferte de serviciu, scrisoarea de intentie, CV-ul, interviul de angajare, contractul de munca, descrierea postului; Abilitati de comunicare:redactarea scrisorilor de intentie si a CV-urilor, conversatiile telefonice, prezentarea, formule de salut, solicitarea/oferirea informatiilor in cadrul unui interviu.
» Lectiile 5-6: Tipuri de companii Vocabular: forme de intreprinderi, tipuri de activitati, strategii in activitatea unei companii, contacte cu parteneri/companii straine, prezentarea companiei; Abilitati de comunicare: exprimarea obligatiei / probabilitatii / permisiunii / necesitatii / indoielii, solicitarea/oferirea informatiilor despre o companie.
» Lectiile 7-8: Relatiile cu clientii si furnizorii Vocabular: cererea de oferta, cotatii, oferte, comenzi; Abilitati de comunicare: formule folosite in introducerea/incheierea unei scrisori comerciale, solicitarea/oferirea listei de preturi, a cataloagelor de prezentare sau a mostrelor, sugerarea termenilor de plata, realizarea comenzilor, refuzul ofertelor.
» Lectiile 9-10: Negocierile Vocabular: negocierile, termenii contractelor: termeni de plata, reduceri de pret, conditii de livrare; Abilitati de comunicare: realizarea atmosferei de afaceri, schimbul de informatii intr-o negociere, descoperirea intentiilor partenerului, exprimarea opiniei/acordului/dezacordului, formularea optiunilor, licitarea, argumentarea, analiza posibilitatilor, sugestii si stabilirea concluziilor in cadrul negocierilor.
» Lectiile 11-12: Reclamatiile Vocabular: intocmirea reclamatiilor, solutionarea reclamatiilor; Abilitati de comunicare: formule folosite in redactarea reclamatiilor si a raspunsurilor la reclamatii, explicarea problemei, sugerarea solutiilor, acceptul/ refuzul unei solutii, responsabilitati, contrasolutii, modalitati de penalizare, pastrarea bunelor relatii de afaceri.
» Lectiile 13-14: Platile Vocabular: facturi, cecuri, depozite bancare, conditii de plata; Abilitati de comunicare: modalitati de plata, formulari specifice pentru exprimarea conditiilor de plata, redactarea avizelor de plata si a scrisorilor de solicitare a achitarii platii, solicitarea/acceptul/refuzul acordarii unui credit bancar.
» Lectiile 15-16: Managementul companiei Vocabular: planul de afaceri, organizarea sedintelor in cadrul companiei, procesul verbal al sedintelor, tipuri de conversatii cu personalul
(managementul resurselor umane): conversatii despre aspectele negative ale activitatii, evaluarea personalului, negocieri salariale; Abilitati de comunicare: stabilirea prioritatilor, descrierea evolutiei activitatii folosind reprezentari grafice.
» Lectiile 17-18: Marketing si publicitate Vocabular: analize de marketing (4P, SWOT, AIDA), reclame, cercetari de piata, principiile publicitatii; Abilitati de comunicare: prezentarea planurilor, intentiilor, luarea in considerare a posibilitatilor si probabilitatilor, formule pentru scrisori de marketing, chestionare adresate clientilor.
» Lectiile 19-20: Export si import Vocabular: conditii si documente de transport si asigurare, negocieri, plati, reclamatii adresate companiilor de asigurari (pagube inregistrate, solicitarea despagubirilor); Abilitati de comunicare: solicitarea/oferirea informatiilor despre livrarea, expedierea si transportul marfii, tipuri de asigurare si transport, formule de redactare a scrisorilor adresate companiilor de asigurari, exprimarea cauzei/intentiei/scopului.
» Lectiile 21-22: FinanteVocabular: prezentarea rezultatelor financiare ale unei companii, relatiile firmei cu banca (negocieri cu banca); Abilitati de comunicare: prezentarea / explicarea situatiei financiare / economice a companiei in fata bancii, formule utilizate in negocierile privind obtinereaunui credit.
» Lectiile 23-24: Relatiile firmei cu mediul exterior Vocabular: imaginea companiei in mass-media, comunicate si conferinte de presa; Abilitati de comunicare: interpretarea informatiilor despre companii din articolede presa sau stiri radio (fuziuni, falimente), analiza factorilor economici, socialisi politici si influenta lor asupra imaginii companiei, exprimarea reformularii / exemplificarii / similaritatilor / conditiilor si ipotezelor.

Absolvirea cursului de Engleza pentru Afaceri

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Program optional de perfectionare AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, absolventii acestui curs pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata autorizat, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Optional – Test Aptis pentru verificarea cunostintelor de limba engleza
√ Testare online a cunostintelor de limba engleza – cursantii EUROCOR au posibilitatea de a-si certifica nivelul cunostintelor de limba engleza prin intermediul unui set de teste online dezvoltate de Consiliul Britanic si care permit o evaluare eficienta si rapida a cunostintelor de limba engleza.

Pentru acest curs sunt utile cunostinte de baza din domeniu. 
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
97,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
73 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 12 caiete + 12 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Engleza pentru Afaceri

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator