Cunoasterea limbii engleze este un must have pentru oamenii acestui secol. Investitia in educatie este cea mai sigura cale de a cladi un viitor mai bun pentru copilul dvs. Cunostintele acumulate in copilarie sunt de folos intreaga viata! Oferiti-i celui mic si drag posibilitatea de a se integra mai bine intr-o societate tot mai dinamica, alegand pentru el un cadou util, cursul Eurocor Engleza pentru Copii! Invatand de mic o limba straina, va avea sansa unui viitor mai bun. Cursul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 11 ani. Micutul dvs. studiaza si se distreaza, asimiland usor cuvintele noi!

In zilele noastre, granitele Europei se deschid, oamenii calatoresc mai des, iar contactele internationale se stabilesc mai repede. Studiul unei limbi straine este un element esential in pregatirea copiilor nostri pentru toate noile provocari. Muzica si filmele sunt exemple elocvente in acest sens, la fel ca jocurile pe computer si Internetul sau neologismele atat de utilizate in zilele noastre, precum "marketing" sau "manager".

Structura cursului de Engleza pentru Copii

Spre deosebire de materialele studiate in scoli, lectiile atractive oferite de cursul Engleza pentru Copii sunt special concepute pentru copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani. De-a lungul lectiilor veti face cunostinta cu numerosi "prieteni", care va vor sprijini in studiu. Iar prezentarea grafica a caietelor, cu multe imagini, la fel ca si exercitiile variate, sunt o adevarata delectare. Cine nu ar dori sa corecteze testul altcuiva in loc sa fie el testat? Si cine constitue un subiect mai interesant decat el insusi?
Textele sunt atractive, iar exercitiile sunt incitante. In plus, suportul audio constituit din CD-uri este de un real ajutor pentru perfectionarea pronuntiei.
Fraze simpatice, imagini haioase si o multime de jocuri ii asteapta pe parcursul celor 9 caiete de curs, fiecare cu doua lectii, si al celor 9 CD-uri audio.
In plus, progresele celor mici pot fi evaluate permanent de parinti cu ajutorul "Ghidului pentru parinti", care este inclus GRATUIT in fiecare pachet de curs.

Tematica pentru cursul de Engleza pentru Copii

» Lectiile 1-2: Tema: prezentare, formule de salut, familie, varsta, adresa Gramatica: cazul genitiv, pluralul substantivelor, conjugarea verbelor "to have" si "to be", ordinea inversa a propozitiilor interogative (inversiunea), numerale cardinale
» Lectiile 3-4: Tema: familia, domiciliul, formule de salut, mese, locuinta si amenajarea sa Gramatica:forma contrasa a verbelor, formarea interogativului cu ajutorul verbului auxiliar "do", "don't", raspunsuri scurte, constructia "there is"
» Lectiile 5-6: Tema: cumparaturi (la brutarie, la bacanie, la aprozar), fructe, la restaurant, mancaruri, dulciuri, bauturi, la florarie Gramatica: formule de salut, particula "of", verbul auxiliar "can", expresiile "how much..., how many...", pronumele personal "they"
» Lectiile 7-8: Tema: la posta, la cinema Gramatica: particula "one" pentru inlocuirea substantivelor, numerale ordinale, prezentul continuu "to be+ing"
» Lectiile 9-10: Tema: protectia mediului, gradina zoologica, animale Gramatica: recapitularea lectiilor 1-8
» Lectiile 11-12: Tema: spre scoala, la scoala Gramatica: gradele de comparatie ale adjectivului, interdictia, actiuni planuite in viitorul apropiat cu ajutorul expresiei "going to"
» Lectiile 13-14: Tema: sanatate, sport, jocuri Gramatica: timpul trecut, gradele de comparatie ale adjectivelor, expresia "have got", pronumele interogative "who, which", conjuctia "so"
» Lectiile 15-16: Tema: accident, excursie, calatorie Gramatica: expresiile "as...as..." si "than", intrebari formulate la timpul trecut, gradul superlativ al adjectivelor
» Lectiile 17-18: Tema: circulatia auto, la medic Gramatica: expresii verbale, recapitulare

Absolvirea cursului de Engleza pentru Copii

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Cursul nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
84,00 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
63 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 9 caiete + 9 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati.

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata). 

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Engleza pentru Copii

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator