Vreti sa vorbiti limba franceza? Limba romanticilor, a cantecelor de dragoste, a parfumurilor, a modei si a bunului gust? Alegeti Cursurile de Franceza Incepatori Eurocor si veti vedea cat de usor veti invata o limba ce va va cuceri prin sonoritatea si eleganta ei!

In plus, cunoscand limba franceza, noi si minunate oportunitati de cariera vi se vor deschide, cu atat mai mult cu cat limba franceza este adesea ceruta la angajare de majoritatea companiilor franceze ce activeaza in industria modei si frumusetii in Romania. Iata o ispita ce suna foarte tentant, nu-i asa?

Iar daca vreti sa va asigurati ca reusita va va fi garantata, inscrieti-va la Cursurile de Franceza Incepatori EurocorInvatati limba franceza in cel mai simplu mod cu putinta - stand acasa, in confortul propriei locuinte. 

Iar, pentru studiul la distanta al limbii franceze incepatori, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa parcurgeti lunar pachetul de curs trimis prin posta. In fiecare luna veti primi cate un caiet de cursalaturi de un CD audio inregistrat cu vorbitori nativi. Metoda de studiu la distanta va permite sa invatati cu cea mai mare usurinta cuvintele si gramatica, iar CD-urile cursurilor de limba franceza va vor fi de un real folos pentru a exersa pronuntia corecta si pentru a deprinde frazele uzuale.

Iata benefiile studiului la distanta! Economie de timp, invatati cand si unde doriti, va puteti lua pachetele de curs oriunde doriti, chiar si daca plecati din tara pentru mai scurt sau mai lung timp, chiar si in vacanta! In plus, va puteti baza intotdeauna pe ajutorul unui profesor personal, ce va va fi alaturi pe toata durata studiului. Il veti putea contacta chiar si online de oriunde v-ati afla.

Asa ca nu mai stati! Alegeti chiar azi Cursul Franceza Incepatori si faceti-va intrarea in lumea elegantei! O multime de oportunitati va asteapta. De ce sa nu profitati de ele?

Lectiile fiind concepute special pentru studiul la distanta, invatarea este mult usurata, astfel incat veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala intr-un interval de timp relativ scurt, chiar si daca nu aveti abilitati deosebite in invatarea limbilor straine. Invatati rapid si eficient prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte de pe materialul audio oferit pe CD-urile cursurilor de Franceza Incepatori, precum si a regulilor gramaticale prezentate clar si succint in caietul de curs. In ton cu celelalte cursuri de limbi straine oferite de Eurocor, si cursurile de Franceza Incepatori au fost elaborate avandu-se in vedere cele 3 elementele de baza ale invatarii unei limbi straine: ascultatscrisvorbit. Toate contribuie la invatarea temeinica a unei limbi straine.

 

 

Cursul de limba Franceza Incepatori este impartit in 20 de caiete a cate doua lectii fiecare, insotite de 20 de CD-uri audio inregistrate cu vorbitori nativi, acestea din urma fiindu-va de un real folos in imbunatatirea pronuntiei. Din punct de vedere didactic lectiile au o structura unitara, cuprinzand cuvinte si constructii noitranscrieri foneticenotiuni gramaticaleexercitii, recapitularea si tema. Rezolvarea temelor pentru acasa se poate face atat pe formularele speciale incluse in caietul de curs, cat si online, din contul de student pe care fiecare persoana inscrisa la Cursurile de Franceza Incepatori Eurocor il are pe site-ul Institutului.

Pentru o mai buna intelegere a materiei de curs, in cadrul temelor puteti atasa sugestii sau intrebari legate de continutul cursurilor pe care le puteti trimite direct profesorului personal ce va este alocat. Iar, pentru verificarea solutiilor la exercitiile propuse la finalul fiecarei lectii, aveti posibilitatea sa va autoevaluati prin intermediul ineditului filtru rosu.
In plus, pentru a veni si mai mult in ajutorul dumneavoastra, Cursurile de Franceza Incepatori Eurocorsunt insotite GRATUIT de dictionarul online MemoPlus, un instrument modern si de un real folos in fixarea temeinica a vocabularului si a cuvintelor noi.

Tematica pentru cursul de Franceza Incepatori

» Lectiile 1-2 Vocabular: In oras. Gramatica: Prepozitiile. Conjugarea verbelor cu terminatia "-er" la prezent. Pluralul substantivelor. Pronumele personale conjuncte. Adjectivele. Legatura (la liaison) si eliziunea (l'elision).
» Lectiile 3-4 Vocabular: Locuinta. Culorile. Circulatia. Gramatica: Interogatia prin inversiune. Adjectivele cu trei forme. "-t" eufonic la persoana a III-a singular. Aplicarea expresiei "aller en".
» Lectiile 5-6 Vocabular: Familia. Viata de familie. La tara. Gramatica: Adjectivul posesiv ("mon", "ton" etc.). Negatia. Termenii de negatie: "ne ... pas", "ne ... jamais" etc. Formele contractate ale prepozitiei: au (a + le), aux (a + les). Adjectivele cu terminatia "-eau". Adjectivele cu o singura forma.
» Lectiile 7-8 Vocabular: Zilele saptamanii. Prietenii. Timpul liber. Gramatica: Adjectivul posesiv. Omisia articolului inaintea substantivelor care denumesc profesiuni. Locutiunea "il y a". Interogatia prin locutiunea adverbiala "est-ce que". "Vouloir", "pouvoir" + infinitiv
» Caiet de exercitii I Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 1-8.
» Lectiile 9-10 Vocabular: imbracaminte. Anotimpurile. Ora. Vremea. Gramatica: Adjectivul demonstrativ. Subiectul impersonal "il". Gradul comparativ al adjectivului. Adunarea. Folosirea prepozitiei "pour". "Quelle heure est-il?", "A quelle heure?"
» Lectiile 11-12 Vocabular: La masa. La cumparaturi. Gramatica: Articolul partitiv. Folosirea prepozitiei "de" in exprimarea cantitatii si dupa negatie. Gradele de comparatie: gradul superlativ. Folosirea verbului "prendre". Folosirea prepozitiei "comme".
» Lectiile 13-14 Vocabular: Jocurile. Arta (pictura, muzica). Gramatica: Pronumele personal cu functia de complement direct. Imperativul. Formele contractate ale prepozitiilor: du (de + le), des (de + les). Prepozitia "de" exprimand apartenenta.
» Lectiile 15-16 Vocabular: Ziua de nastere, ziua onomastica. Data. Forme de salut. Gramatica:Pronumele personal - complementul indirect. Conjugarea verbelor cu terminatia "-ir". Locul pronumelor in propozitii. Pastrarea radicalului verbal in conjugare.
» Caiet de exercitii II Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 9-16.
» Lectiile 17-18 Vocabular: in camping. imbracaminte. Igiena.Gramatica: Pronumele personal - formele disjuncte ("moi", "toi" etc.). Folosirea complementelor direct si indirect cu verbele la imperativ.
» Lectiile 19-20 Vocabular: in bucatarie. Accidentele. Ambulanta, politia. Gramatica: Propozitii imperative negative care contin pronume. Viitorul apropiat (futur proche). Trecutul apropiat (passe recent). Adjectivul demonstrativ "ca" folosit in limbajul curent. Imperativul verbelor "avoir" si "etre".
» Lectiile 21-22 Vocabular: Calatorie in strainatate. Harta. Punctele cardinale. Gramatica: Pronumele nehotarat "on". Perfectul compus (passe compose). Participiul trecut. Pronumele adverbiale "en", "y".
» Lectiile 23-24 Vocabular: Parisul cu monumentele sale. Gramatica: Pronumele relativ "qui". Locutiunea "il faut". Negatia in perfectul compus. Folosirea locutiunii "il y a" pentru exprimarea complementului circumstantial de timp.
» Caiet de exercitii III Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 17-24.
» Lectiile 25-26 Vocabular: Profesiunea, cariera. somajul. Gramatica: Pronumele relative "que", "dont". Exprimarea numeralului ordinal. Verbele reflexive in propozitii interogative. Raspunsul afirmativ dat la o interogatie cu negatie: "si". Locutiunea "qu'est-ce que".
» Lectiile 27-28 Vocabular: Corpul uman. La posta. Gramatica: Pronumele posesiv ("le mien", "le tien" etc.). Exprimarea negatiei prin conjunctia "ni ... ni". Sublinierea expresiva prin locutiunea: "c'est ... qui" etc. Adverbele cu sufixul "-ment".
» Lectiile 29-30 Vocabular: Studiile. Liceul, examenele. Banii. Gramatica: Comparatia adverbelor. Locul complementului in perfectul compus. Pronumele posesiv "le notre", "le votre" etc.
» Lectiile 31-32 Vocabular: Craciunul. Agricultura. Gramatica: Pronumele reflexiv "soi". Adjectivele interogative "quel, quelle, quels, quelles". "Tout, toute" ca adjectiv. Exprimarea restrictiei prin "ne ... que". Viitorul simplu.
» Caiet de exercitii IV Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 25-32.

Absolvirea cursului de Franceza Incepatori

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Program optional de perfectionare AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, absolventii acestui curs pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata autorizat, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Cursul nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
89,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
67 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Franceza Incepatori

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator