Recomandat tuturor acelora care folosesc franceza in mod uzual, cursul asigura o invatare temeinica a acestei limbi. Consolidarea cunostintelor de gramatica si extinderea ariei de cuprindere a vocabularului, precum si perfectionarea pronuntiei, iata doar trei elemente esentiale ce va vor ajuta sa va perfectionati simtitor abilitatea de a comunica eficient in aceasta limba, gratie cursului Eurocor Franceza Intermediari.

Intr-o perioada de timp relativ scurta, veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala. Lectiile sunt special concepute in acest scop, iar prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte inregistrate pe CD si a conversatiei, veti putea invata rapid si eficient. Acest lucru este valabil si pentru persoanele care nu au aptitudini speciale pentru studiul unei limbi straine. La fel ca si celelalte cursuri de limbi straine oferite de Eurocor, cursul de Franceza Intermediari se axeaza pe cele trei elemente de baza: ascultare, scris si vorbit.

Structura cursului de Franceza Intermediari

Alcatuit din 20 caiete de studiu a cate doua lectii fiecare, plus 20 CD-uri cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia, cursul Franceza Intermediariofera toate instrumentele necesare pentru a va dezvolta toate cele trei aptitudini necesare studiului unei limbi straine: citire, scriere si vorbire.
Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectare profesorului personal, alaturi de sugestiile si intrebarile legate de continutul lectiilor. Iar pentru a verifica solutiile exercitiilor propuse in fiecare lectie, va punem la dispozitie ineditul filtru rosu, cu ajutorul caruia va puteti evalua permanent progresele inregistrate.
Este momentul sa urcati pe urmatoarea treapta, invatand elemente noi de vocabular, literatura si gramatica. Intr-un timp scurt veti vorbi fluent in situatii diverse si veti deprinde tainele scrisului corect in aceasta limba.
De asemenea, aveti la dispozitie GRATUIT si dictionarul MemoPlus pentru fixarea vocabularului (detalii dictionar MemoPlus).

Tematica pentru cursul de Franceza Intermediari

» Lectia 1 Vocabular: Circulatia; permis de conducere; Gramatica: Futur Simple al verbului etre; verbul neregulat conduire.
» Lectia 2 Vocabular: Cumparaturi; la magazin; Gramatica: Adjectivele nehotarate; Futur Simple al verbelor neregulate.
» Lectia 3 Vocabular: La hotel; Gramatica: Verbele monter si descendre si particularitatile lor; adjectivele tout, toute, tous, toutes, adjectivele nehotarate aucunaucune.
» Lectia 4 Vocabular: La gara; in tren; Gramatica: Adjectivul nehotarat chaque, pronumele nehotarate; verbul vouloir la persoana I singular - exprimarea politicoasa a cererii.
» Lectia 5 Vocabular: Structura apartamentului; mobila; casatoria; Gramatica: Adjectivele demonstrative; pronumele demonstrative, verbul plaire.
» Lectia 6 Vocabular: Logodna; casnicie; divort; moarte; Gramatica: Timpul imperfect (imparfait).
» Lectia 7 Vocabular: Parinti; nastere; inmormantare; Gramatica: Vorbirea directa si indirecta; verbele neregulate perdrenaitremourir; pronumele interogative, pronumele demonstrative.
» Lectia 8 Vocabular: Prietenie; disputa; divertisment; Gramatica: Verbul neregulat rire.
» Caiet de exercitii I Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 1-8.
» Lectia 9 Vocabular: Fenomene meterologice; unitati de timp; calendarul; Gramatica: Verbul impersonal pleuvoir ; constructiile moi (toi, lui) aussimoi (toi, luinon plus; utilizarea cuvantului meme; adjectivele si pronumele nehotarate.
» Lectia 10 Vocabular: Sport; disciplinele sportive; Gramatica: Pronumele le; concordanta timpurilor - acordul participiului trecut cu complementul direct.
» Lectia 11 Vocabular: Restaurant; bistro; bauturi; masa; aperitive; Gramatica: Pronumele relativ neutru quoi; conditionalul prezent.
» Lectia 12 Vocabular: La piata; fructe si legume; Gramatica: Verbul peser; propozitia conditionala.
» Lectia 13 Vocabular: Concediu; distractii, divertisment; Gramatica: Propozitia conditionala (continuare); mai-mult-ca-perfectul; concordanta timpurilor.
» Lectia 14 Vocabular: La teatru; Gramatica: Mai-mult-ca-perfectul verbelor care se conjuga cu etre; conditionalul trecut.
» Lectia 15 Vocabular: Targuri si expozitii; congrese; publicitate; Gramatica: Verbul ouvrir; propozitia conditionala.
» Lectia 16 Vocabular: Garaj; service auto; Gramatica: Concordanta timpurilor; concordanta timpurilor in trecerea de la vorbire directa la vorbirea indirecta.
» Caiet de exercitii II Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 9-16.
» Lectia 17 Vocabular: La mare; sporturi nautice; croaziere; la plaja; Gramatica: Participiul prezent; adjectivul verbal.
» Lectia 18 Vocabular: Sport si timp liber; divertisment; Gramatica: Gerondif si functiile sale.
» Lectia 19 Vocabular: Boli; consultatie medicala; ingrijire medicala; Gramatica: Verbele se plaindrese battre; diateza pasiva - timpul prezent si trecut.
» Lectia 20 Vocabular: La spital; interventii chirurgicale; asigurare sociala; Gramatica: Diateza pasiva la toate timpurile cunoscute.
» Lectia 21 Vocabular: La aeroport; in avion; Gramatica: Viitorul anterior; infinitivul trecut.
» Lectia 22 Vocabular: Comunicare; mijloace de transport; Gramatica: Precizari legate de acordul particpiului trecut cu subiectul si complementul direct.
» Lectia 23 Vocabular: Turism; vama; fraude; Gramatica: Propozitia infinitivala; utilizarea infinitivului prezent cu functia de complement, in propozitiile simple - precizari.
» Lectia 24 Vocabular: Rezervatii naturale; la tropice; Gramatica: Infinitivul prezent - precizari (continuare).
» Caiet de exercitii III Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 17-24.
» Lectia 25 Vocabular: Munca; sindicate; Gramatica: Subjonctivul prezent.
» Lectia 26 Vocabular: Regim politic; guverare; putere politica; Gramatica: Subjonctivul (continuare).
» Lectia 27 Vocabular: Economie; greve; criza; impozite; Gramatica: Constructii si verbe care cer subjonctivul.
» Lectia 28 Vocabular: Corespondenta; Gramatica: Diateza pasiva a subjonctivului prezent.
» Lectia 29 Vocabular: Educatie; invatamant; Gramatica: Subjonctivul trecut.
» Lectia 30 Vocabular: invatamant - colegiu, liceu; studii superioare; Gramatica: Subjonctivul in fraze.
» Lectia 31 Vocabular: Sarbatori (Paste, Adormirea Maicii Domnului; Sarbatoarea Tuturor SfintilorGramatica: Concordanta timpurilor - precizari.
» Lectia 32 Vocabular: Traditii; folclor; Gramatica: Propozitia conditionala - precizari.
» Caiet de exercitii IV Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 25-32.

Absolvirea cursului de Franceza Intermediari

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Program optional de perfectionare AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, absolventii acestui curs pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata autorizat, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene

Pentru acest curs sunt utile cunostinte de baza din domeniu. 
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pret lista:
89,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
67 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Franceza Intermediari

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator