Cursurile Germana Incepatori - o solutie eficienta chiar si pentru cei care nu au aptitudini speciale pentru studiul limbilor straine

Cautati un curs eficient de limba germana? Invatand o astfel de limba aveti mai multe sanse de a va gasi un job cu perspective, fie in Romania, fie in tari vorbitoare de limba germana. Alegeti Cursurile de Germana Incepatori Eurocorsi vedeti cat de usor este sa obtineti rezultate vizibile in cel mai scurt timp.

Invatarea limbii germane va va aduce o multime de beneficii, care se vor observa fie la serviciu, unde veti putea purta o conversatie cu partenerii sau colegii de peste hotare, ori cu potentialii clienti, fie in vacante, cand va veti putea exersa cunostintele dobandite, conversand cu vorbitorii nativi. Oricare ar fi contextul social, Cursul de Germana Incepatori va va permite sa invatati limbajul uzual intr-un mod usor si relaxant - invatand acasa, in confortul propriei locuinte.

Pentru studiul la distanta al limbii germane, nu trebuie decat sa parcurgeti Cursurile Germana Incepatori pe care vi le vom trimite prin posta. Va vom oferi caiete de cursuri si exercitii, precum si CD-uri audio inregistrate de vorbitori nativi. Metoda de studiu la distanta este foarte eficienta daca vreti sa invatati in ritmul propriu cuvintele si gramatica.

In plus, puteti oricand sa apelati la profesorul personal ce va va fi alocat, pentru intrebari si clarificari suplimentare. Veti primi ajutorul de care aveti nevoie pe toata durata cursului iar metodele de contact sunt foarte accessibile: online sau prin formularul pentru tema inclus in caietul de curs.

Lectiile sunt accesibile oricui, notiunile de vocabular si gramatica sunt prezentate pas cu pas, nu intr-un mod savant, ci cat mai pe intelesul tuturor. Iata de ce, daca vreti sa descoperiti cat de usor se poate invata limba germana, apelati cu incredere la Cursul Germana Incepatori Eurocor.

Intr-o perioada de timp relativ scurta veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala. Lectiile cursului Germana incepatorisunt special concepute in acest scop, iar prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte inregistrate pe CD si a conversatiei, veti putea invata rapid si eficient. Acest lucru este valabil chiar si pentru persoanele care nu au aptitudini speciale pentru studiul unei limbi straine.
La fel ca si celelalte cursuri de limbi straine oferite de Eurocor, cursul de Germana Incepatori se axeaza pe cele trei elemente de baza: ascultare, scris si vorbit.

Nenumaratele exercitii, dar si explicatiile pe marginea informatiilor de vocabular sau gramatica incluse in Cursurile de Germana Incepatori Eurocor au rolul de a va facilita invatarea. Iar cu ajutorul CD-urilor veti dobandi o pronuntie corecta in limba germana. Multi dintre cei care au urmat acest curs au reusit sa vorbeasca destul de bine si repede limba germana! Si dvs. puteti fi unul dintre ei!

Structura Cursului Germana Incepatori

Cursul de Germana Incepatori Eurocor cuprinde 20 de caiete a cate doua lectii fiecare si 20 de CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia. Veti gasi in fiecare lectie diverse exemple, sectiuni de vocabular si de explicatii gramaticale, ilustrate prin numeroase exercitiiRecapitularile frecvente sunt un element important al cursului, permitandu-va sa va fixati cunostintele dobandite. Si ca studiul dvs. sa fie cat mai placut, lectiile de limba germana sunt prevazute cu o grafica moderna!

Cursurile Germana Incepatori Eurocor contin o serie interesanta de exercitii prin care va puteti testa cunostintele acumulate in cadrul lectiilor. Ca sa va verificati raspunsurile la exercitii, aveti la dispozitie un filtru rosu, ce va va ajuta sa va evaluati in orice moment progresele inregistrate.

De asemenea, Cursurile de Germana Incepatori sunt insotite GRATUIT de dictionarul MemoPluspentru fixarea vocabularului.

Iar, daca doriti sa va consolidati si sa va fixati si mai bine cunostintele gramaticale, puteti comanda si Compendiul de Gramatica Germana Incepatori Eurocor!

Profitati de sansa de a alege o metoda de studiu cu adevarat moderna! Comandati acum Cursul Germana Incepatori Eurocor si veti vedea ca aceasta limba este mult mai usor de invatat decat ati fi crezut vreodata! Succes!

Tematica pentru cursul de Germana Incepatori

 • Lectiile 1-2 Tema: Prezentarea persoanei, recomandarea Gramatica: Ordinea cuvintelor in propozitie. Cuvintele de negatie. Articolele. Genurile substantivului si ortografia acestuia. Pronumele personal. Conjugarea verbului la timpul prezent. ABC-ul german
 • Lectiile 3-4 Tema: Ocupatii, meserii Gramatica: Articolele (cont.). Pronumele interogativ. Conjugarea verbelor "sein" si "haben". Conjugarea verbelor neregulate la timpul prezent, singular. Prepozitiile. Numeralele cardinale pana la 10
 • Lectiile 5-6 Tema: Ceasul. Punctele cardinale Gramatica: Negatia substantivului. Pronumele si adjectivul pronominal posesiv. Conjugarea lui "es gibt", "wollen", "können". Conjugarea verbului la timpul prezent (cont.)
 • Lectiile 7-8 Tema: Familia. Calatorii Gramatica: Declinarea pronumelui personal. Ordinea inversa. Conjugarea verbelor "wissen" si "müssen". Prepozitiile (cont.)
 • Caiet de exercitii I: Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 1-8
 • Lectiile 9-10 Tema: La cumparaturi (I) Gramatica: Pronumele demonstrativ. Substantivul (cont.). Cuvantul "man". Verbele modale "sollen" si "dürfen". Conjugarea verbelor la timpul prezent. Numeralele cardinale pana la 20
 • Lectiile 11-12 Tema: La restaurant. La piata Gramatica: Genul substantivului si forma de plural. Pronumele posesiv. Folosirea lui "es". Conjugarea verbului (cont.). Verbele reflexive (pronumele reflexiv in cazul acuzativ)
 • Lectiile 13-14 Tema: Calatorii in strainatate Gramatica: Substantivul (cont.). Ordinea cuvintelor in propozitia interogativa. Pronumele nehotarat "einer", "eins". Conjugarea verbelor cu prefix, particula separabila. "Nach" si "in" in structuri temporale
 • Lectiile 15-16 Tema: Timpul liber. Vacanta Gramatica: Pluralul substantivelor. Substantive de declinare slaba. Ordinea cuvintelor in propozitiile enuntiative, interogative si imperative. Pronumele (cont.). Locul predicatului in propozitie
 • Caiet de exercitii II: Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 9-16
 • Lectiile 17-18 Tema: Casa Gramatica: Substantivele (cont.). Genitivul singular si plural. Declinarea pronumelui posesiv. Conjugarea verbului (cont.). Formulele de adresare
 • Lectiile 19-20 Tema: Educatia Gramatica: Declinarea pronumelor demonstrative "dieser", "diese", "dieses". Prepozitii. Conjugarea verbelor reflexive. Pronumele reflexiv la cazul dativ
 • Lectiile 21-22 Tema: Activitatile dintr-o firma Gramatica: Declinarea adjectivului. Declinarea mixta la singular. Conjugarea verbelor cu prefix, particula separabila (cont.). Numeralele cardinale de la 20 pana la 100
 • Lectiile 23-24 Tema: in locuinta noua Gramatica: Declinarea mixta a adjectivului. Declinarea adjectivului fara articol. Imperfectul lui "sein" si "haben". Numeralele cardinale peste 100. Structura negatiei
 • Caiet de exercitii III: Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 17-24
 • Lectiile 25-26 Tema: La cumparaturi (II) Gramatica: Ordinea directa. Modul imperativ. Declinarea tare a adjectivelor. Pronumele interogativ "was für ein". Conjugarea la prezent a verbelor "mögen" si "lassen"
 • Lectiile 27-28 Tema: Vizita la medic Gramatica: Conjugarea la perfectul compus. Pronumele "jemand". intrebuintarea conjunctiei "weil". Prepozitiile (cont.)
 • Lectiile 29-30 Tema: Diverse afectiuni Gramatica: Perfectul compus al verbelor neregulate. Declinarea substantivelor provenite din adjective. Numeralele ordinale. Data
 • Lectiile 31-32 Tema: Impresii de calatorie Gramatica: Genitivul numelor proprii. Adverbele. Conjugarea verbului "werden" la prezent. Verbul "sein" la modul imperativ
 • Caiet de exercitii IV: Cuprinde doua lectii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 25-32

 

Absolvirea cursului de Germana Incepatori
√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

Program optional de perfectionare AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, absolventii acestui curs pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata autorizat, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Cursul nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pret lista:
89,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
67 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator