Pentru cei care doresc sa isi imbogateasca vocabularul, cunostintele de gramatica si sa vorbeasca fluent aceasta limba, va sta la dispozitie cursul de Germana Intermediari. Indiferent de varsta, ocupatie sau locatie, acest curs isi va dovedi rapid utilitatea. Invatati germana dupa o metoda special creata pentru a obtine rezultate imediate! Si veti vedea cata satisfactie veti simti cand limba germana va va deveni cel mai bun prieten!

Intr-o perioada de timp relativ scurta, veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala. Lectiile sunt special concepute in acest scop, iar prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte inregistrate pe CD si a conversatiei, veti putea invata rapid si eficient. Acest lucru este valabil si pentru persoanele care nu au aptitudini speciale pentru studiul unei limbi straine. La fel ca si celelalte cursuri de limbi straine oferite de Eurocor, cursul de Germana Intermediari se axeaza pe cele trei elemente de baza: ascultare, scris si vorbit.

Structura cursului de Germana Intermediari

Este momentul sa urcati pe urmatoarea treapta, invatand elemente noi de vocabular, literatura si gramatica. Iata de ce acest curs va sta la dispozitie cu 20 caiete de studiu a cate doua lectii fiecare, plus 20 de CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia. Cursul cuprinde exercitii de recapitulare a materiei anterioare, cuvinte si constructii noitranscrieri foneticenotiuni gramaticaleexercitii si teme, astfel incat sa acumulati si sa puneti rapid in practica informatiile noi.
Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectare profesorului personal, alaturi de sugestiile si intrebarile legate de continutul lectiilor. Iar pentru a verifica solutiile exercitiilor propuse in fiecare lectie, va punem la dispozitie ineditul filtru rosu, cu ajutorul caruia va puteti evalua permanent progresele inregistrate.
De asemenea, aveti la dispozitie GRATUIT si dictionarul MemoPlus pentru fixarea vocabularului (detalii dictionar MemoPlus).

Tematica pentru cursul de Germana Intermediari

» Lectiile 1-2 Tema: Prezentare. Completare formulare, expediere posta. Gramatica: Substantive formate din verbe. Denumiri de profesii, nume de tari nsi adjectivele cu care ele apar.
» Lectiile 3-4 Tema: Concediu. Timp liber. Oficii publice. Telefonie. Gramatica: Denumiri de nationalitati, declinarea slaba a substantivului. Conjunctia "wenn".
» Lectiile 5-6 Tema: Camere de inchiriat. Anunturi. Descrierea locuintei. Gramatica: Substantive in genitiv ca atribute. Prepozitii care cer genitivul. Negarea cu ajutorul prefixului "un".
» Lectiile 7-8 Tema: Cumparaturi: in librarie; in magazinul alimentar. Gramatica: Constructia "um ... zu". Comparativul adjectivului si declinarea sa. Propozitii comparative cu "wie ... als". Adjective formate din numele unor localitati. Pronumele nehotarat si declinarea sa.
» Caiet de exercitii I Cuprinde o serie de exercitii ce verifica notiunile de vocabular si grama tica insusite in lectiile 1-8
» Lectiile 9-10 Tema: La banca. in biroul de cursuri de limbi straine. Gramatica: Superlativul adjectivului si declinarea sa.
» Lectiile 11-12 Tema: in restaurant. Iin magazinul de confectii. Gramatica: Pronumele adverbial. Propozitii atributive (partea I). Substantive formate din adjective. Infinitivul cu "zu".
» Lectiile 13-14 Tema: Timpul probabil (Vremea). Excursii. Gramatica: Verbe cu prepozitii determinative. Pronumele adverbial interogativ. Imperfectul.
» Lectiile 15-16 Tema: La gara. in tren. Gramatica: Imperfectul verbelor slabe.
» Caiet de exercitii II Cuprinde o serie de exercitii ce verifica notiunile de vocabular si grama tica insusite in lectiile 9-16
» Lectiile 17-18 Tema: Convorbiri telefonice. Gramatica: Imperfectul. Preteritul (imperfectul) verbelor tari.
» Lectiile 19-20 Tema: Vizita in oras. La cafenea. Gramatica: Conjunctiile care introduc propozitiile secundare. Folosirea lui "wenn" si "als". Mai mult ca perfectul.
» Lectiile 21-22 Tema: in discoteca. Corespondenta. Gramatica: Adverbele "bevor, wahrend, nachdem". Propozitii temporale.
» Lectiile 23-24 Tema: La doctor. Gramatica: Propozitii atributive (partea a II-a). Prepozitii cu genitiv. Conjunctia "indem".
» Caiet de exercitii III Cuprinde o serie de exercitii ce verifica notiunile de vocabular si grama tica insusite in lectiile 17-24
» Lectiile 25-26 Tema: Consultatia medicala. Interviul. Ziua de nastere. Gramatica: Propozitii atributive (partea a III-a). Diateza pasiva, timpul prezent.
» Lectiile 27-28 Tema: Piata. Descrierea muncii de birou. Gramatica: Participiul I. Diateza pasiva, timpul trecut.
» Lectiile 29-30 Tema: O zi obisnuita. Descrierea vietii la tara. Gramatica: Conjunctia "seitdem". Verbele modale la perfect si la diateza pasiva.
» Lectiile 31-32 Tema: Descrierea unei excursii. Gramatica: Viitorul I. Diateza pasiva cu "durch".
» Caiet de exercitii IV Cuprinde o serie de exercitii ce verifica notiunile de vocabular si gramatica insusite in lectiile 25-32.

Absolvirea cursului de Germana Intermediari

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Program optional de perfectionare AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, absolventii acestui curs pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata autorizat, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Pentru acest curs sunt utile cunostinte de baza din domeniu. 
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
89,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
67 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Germana Intermediari

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator