V-ar placea sa purtati o conversatie cu cineva in limba italiana? Italiana este o limba melodioasa si surprinzator de usor de invatat, datorita asemanarilor cu limba romana, atat din punct de vedere al scrierii cuvintelor, cat si al gramaticii.

Cu ajutorul Cursului Italiana Incepatori Eurocor, veti descifra rapid tainele limbii italiene si veti vedea rapid rezultate in modul cum vorbiti, scrieti si intelegeti cuvintele acestei limbi.

Fie ca vreti sa invatati limba italiana in scop personal sau profesional, Cursurile de Italiana Incepatoriva vor ajuta sa fixati de la bun inceput notiunile de baza si sa acumulati rapid vocabularul de care aveti nevoie intr-o multime de situatii de zi cu zi: la birou, in restaurant, in vacanta, sau chiar in mijloacele de transport in comun.

Asa ca nu mai stati pe ganduri, alegeti Cursul de Italiana Incepatori si asigurati-va reusita in invatarea acestei limbi in cel mai simplu mod cu putinta - primind cursurile prin posta si studiind in confortul propriei locuinte.

Pentru studiul la distanta al limbii italiene nu trebuie decat sa parcurgeti pachetul de curs pe care il veti primi lunar prin posta de la Eurocor. Acesta include cuvinte si expresii noi insotite de traducerea foneticaelemente noi de gramaticaexercitii care va vor ajuta sa fixati notiunile si o tema pe care puteti sa o rezolvati si sa o trimiteti spre profesorului personal. In plus, caietul va fi insotit de un CD audio inregistrat cu vorbitori nativi, un ajutor important in perfectionarea pronuntiei.

Studiul la distanta este o metoda foarte eficienta de a invata o limba straina deoarece va permite sa invatati in ritmul propriu. In plus, puteti lua materialele de studiu oriunde cu dumneavoastra, chiar si cand plecati in vacanta. Iar pentru orice intrebari sau nelamuriri va punem la dispozitie un profesor personal, care va va fi alaturi pe toata durata studiului.

Incepeti sa invatati limba italiana chiar de astazi! Alegeti Cursul Italiana Incepatori Eurocor si profitati de toate oportunitatile care va asteapta.

Cursurile Italiana Incepatori - solutia completa pentru studiul la distanta

Chiar daca nu ati mai luat contact pana acum cu limba italiana, veti descoperi ca sistemul de invatare la distanta va ajuta sa acumulati rapid cuvintele noi, iar exercitiile vor fi usor de rezolvat! Cursul Italiana Incepatori oferit de Eurocor este conceput astfel incat sa invatati informatiile esentiale intr-un timp relativ scurt, iar la finalul cursului sa puteti sustine o conversatie uzuala.

Cursurile Italiana Incepatori au fost conceput pornind de la cele 3 elemente care stau la baza invatarii oricarei limbi straine: ascultat, scris, vorbit. Astfel, caietele de curs, CD-urile audio si temele de rezolvat va vor permite invatarea temeinica a limbii italiene printr-o imbinare armonioasa a celor trei elemente didactice.

Structura Cursurilor Italiana Incepatori
Cursul Italiana Incepatori Eurocor este impartit in 20 de caiete a cate doua lectii fiecare, insotite de 20 de CD-uri audio inregistrate cu vorbitori nativi, pentru a va fixa atat cunostintele de scriere, cat si pe cele de pronuntie. Lectiile urmaresc o structura unitara, cuprinzand cuvinte si expresii noi, transcrierile fonetice ale acestora, notiuni de gramatica, exercitii, recapitulare si tema.

Pentru rezolvarea temelor pentru acasa se poate folosi atat formularul special din caietul de curs, cat si temele online, din contul de student alocat studentilor odata cu inscrierea la Cursurile Italiana Incepatori.

Daca aveti intrebari pe care vreti sa le adresati profesorului, le puteti completa pe formularul de tema, urmand sa primiti raspunsurile, alaturi de feedback pentru intreaga tema. La finalul fiecarei lectii aveti si posibilitatea de a va autoevalua, folosind filtrul rosu atasat.

De asemenea, pentru Cursul Italiana Incepatori aveti la dispozitie GRATUIT si dictionarul MemoPlus pentru fixarea vocabularului.

Tematica pentru cursul de Italiana Incepatori

 • Lectiile 1-2 Tema: Familia Gramatica: Accentul. Pronuntia. Articolele. Verbele terminate in "-are". Pluralul substantivelor. Ordinea partilor de propozitie. Terminatiile substantivelor si adjectivelor in functie de gen si numar
 • Lectiile 3-4 Tema: Timpul liber Gramatica: Folosirea prepozitiei "di". Verbele "a fi " si "avere". Pronumele personal si pronumele de politete. Folosirea prepozitiilor "a" si "in". Conjugarea
 • verbelor neregulate
 • Lectiile 5-6 Tema: La cumparaturi. Alimente I Gramatica: Verbe terminate in "-care", "-gare". "Quanto". "Per favore" - formula de politete pentru a adresa o rugaminte. Verbele terminate in "-ere". Patru forme ale pronumelui personal in cazul acuzativ
 • Lectiile 7-8 Tema: Partile zilei. Mesele zilei Gramatica: Verbul "venire". Conjugarea verbelor terminate in "-ire". Formele articulate ale prepozitiilor "a", "di" si "da". Accentul in propozitie. Formele "i sono, c'e, ci sono"
 • Caiet de exercitii I Cuprinde doua lectii care verifica notiunile de vocabular si de gramatica insusite in lectiile 1-8.
 • Lectiile 9-10 Tema: Numerele. Dimineata Gramatica: Verbele reflexive si conjugarea lor. Numere. "Cat este ceasul?" Conjugarea verbului "fare". Negatia. Pozitia lui "non"
 • Lectiile 11-12 Tema: Voiaj. Nationalitati. Numere Gramatica: Pronume posesive. Expresiile "avere voglia", "avere bisogno". Numeralele compuse. Folosirea verbului "piacere - a placea".Afirmatia si negatia repetata ("anche, neanche")
 • Lectiile 13-14 Tema: Cum telefonam. Munca. Studiu Gramatica: Verbele neregulate. Pronumele personale la acuzativ (sau in functie de complementul direct). Derivarea cu prefixele "di-, in-, o-". Verbele modale ("volere", "potere"). "Molto, poco"
 • Lectiile 15-16 Tema: Partile corpului uman. La posta Gramatica: Folosirea verbului "pensare". Viitorul verbelor celor trei conjugari si cazurile speciale ale conjugarii la timpul viitor. Conjugarea verbelor "tradurre" si "bere"
 • Caiet de exercitii II Cuprinde doua lectii care verifica notiunile de vocabular si de gramatica insusite in lectiile 9-16.
 • Lectiile 17-18 Tema: Calatorie, vacanta Gramatica: Pronuntie. Numele predicative. Verbele modale "dovere", "sapere". Viitorul verbelor neregulate. Functia substitutiva a pronumelor "ne" si "ci". Conjugarea lui "rimanere" la prezent si viitor
 • Lectiile 19-20 Tema: Starea vremii. Lunile Gramatica: Perfectul compus (il passato prossimo). Articolul in fata anotimpurilor. Scrierea numeralelor. Pronumele demonstrativ "questo-acesta". "Troppo, tanto, quanto"
 • Lectiile 21-22 Tema: in tren si in avion Gramatica: Perfectul compus, continuare. Pronumele "quello". Verbele conjugate cu "essere". Numeralele ordinale. Verbe conjugate si cu "essere", si cu
 • "avere"
 • Lectiile 23-24 Tema: La cumparaturi. Alimente II. imbracaminte Gramatica: Articolul partitiv. Modul conditional (il condizionale). Functia substitutiva a cuvantului "tutto". Folosirea pronumelui interogativ "quale". Conjugarea verbului "scegliere"
 • Caiet de exercitii III Cuprinde doua lectii care verifica notiunile de vocabular si de gramatica insusite in lectiile 17-24.
 • Lectiile 25-26 Tema: La posta Gramatica: Imperfectul (L'imperfetto). Folosirea pronumelui personal la acuzativ. Folosirea pronumelui "si". Verbele impersonale. Imperfectul verbelor neregulate
 • Lectiile 27-28 Tema: La restaurant Gramatica: Imperfectul (L'imperfetto), continuare. Gerunziul (il gerundio). Deosebiri intre imperfect si perfectul compus. Folosirea adverbelor "mentre" si "durante"
 • Lectiile 29-30 Tema: Circulatia pe autostrada. Masina. Semne indicatoare Gramatica: Imperativul (L'imperativo). Interzicerea. Pronumele relative. Conjugarea verbelor neregulate la imperativ
 • Lectiile 31-32 Tema: Casatorie, iubire. Mobilierul Gramatica: Imperativul verbelor reflexive. Doua grade de comparatie: mpozitiv si comparativ. Formarea adverbelor de mod. Gradul superlativ relativ si absolut
 • Caiet de exercitii IV Cuprinde doua lectii care verifica notiunile de vocabular si de gramatica insusite in lectiile 25-32.

 

 

Absolvirea cursului de Italiana Incepatori
√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Program optional de perfectionare AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, absolventii acestui curs pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata autorizat, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene

Cursul nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
86,60 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
65 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant
Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Italiana Incepatori
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna!


Contact organizator