Pentru aceia dintre dumneavoastra care doresc sa isi perfectioneze vocabularul, notiunile de gramatica, sa vorbeasca fluent aceasta frumoasa si armonioasa limba, cursul Eurocor de Italiana Intermediari va va conduce pasii spre succes. Realizat dupa o metoda de studiu testata cu succes in Europa, cursul ofera premizele unei invatari temeinice a limbii italiene.

Intr-o perioada de timp relativ scurta, veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala. Lectiile sunt special concepute in acest scop, iar prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte inregistrate pe CD si a conversatiei, veti putea invata rapid si eficient. Acest lucru este valabil si pentru persoanele care nu au aptitudini speciale pentru studiul unei limbi straine. La fel ca si celelalte cursuri de limbi straine oferite de Eurocor, cursul de Italiana Intermediari se axeaza pe cele trei elemente de baza: ascultare, scris si vorbit.

Structura cursului de Italiana Intermediari

Alcatuit din 16 caiete a cate doua lectii fiecare, plus 16 CD-uri audiocursul de Italiana Intermediari cuprinde exercitii de recapitulare a materiei parcurse anterior, cuvinte si constructii noitranscrieri foneticenotiuni gramaticaleexercitii, o recapitulare si o tema pentru acasa.
Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectare profesorului personal, alaturi de sugestiile si intrebarile legate de continutul lectiilor. Iar pentru a verifica solutiile exercitiilor propuse in fiecare lectie, va punem la dispozitie ineditul filtru rosu, cu ajutorul caruia va puteti evalua permanent progresele inregistrate.
De asemenea, aveti la dispozitie GRATUIT si dictionarul MemoPlus pentru fixarea vocabularului (detalii dictionar MemoPlus).

Tematica pentru cursul de Italiana Intermediari

» Lectiile 1-2 Vocabular: Denumiri geografice; meserii; asemanari de pronuntie intre limba italiana si limba romana; nationalitatea. Gramatica: Locul adjectivelor; adjective derivate din substantive.
» Lectiile 3-4 Vocabular: Evenimente familiale; nume de fructe; aparate electrocasnice. Gramatica:Timpul trapassato prossimo; gradele de comparatie ale adverbului.
» Lectiile 5-6 Vocabular: Produse alimentare; zarzavaturi; lenjeria de corp. Gramatica: Infinitivul compus (infinito composto); constructia dopo+infinito composto; structura prima di +infinitiv.
» Lectiile 7-8 Vocabular: Colectii; familia; bauturile. Gramatica: Combinarea pronumelor reflexive; verbele reflexive la timpuri compuse; gerunziul compus (gerundio composto).
» Lectiile 9-10 Vocabular: Structuri si forme; reuniuni; pensionarea; produse cosmetice. mGramatica:Conditionalul compus; modurile nepersonale; pronumele simple si compuse.
» Lectiile 11-12 Vocabular: Cele necesare pentru scoala; sistemul de invatamant. mGramatica:Pronumele compuse la imperativ; concordanta timpurilor.
» Lectiile 13-14 Vocabular: Ferma agricola; animale domestice; simturile. Gramatica: Propozitiile ipotetice; modul conjunctiv (il congiuntivo).
» Lectiile 15-16 Vocabular: Partile corpului; salutul; conversatia. Gramatica: Utilizarea modului conjunctiv; conjunctivul trecut (congiuntivo passato); timpul perfect simplu (passato remoto).
» Lectiile 17-18 Vocabular: Plimbarea; pedeapsa; premiul. Gramatica: Constructii impersonale; locutiunile adverbiale; participiul; participiul prezent (participio presente); familii de cuvinte.
» Lectiile 19-20 Vocabular: Fenomene meteorologice; presa. Gramatica: Perfectul simplu al verbelor neregulate; conjunctivul in frazele subordonate.
» Lectiile 21-22 Vocabular: Orasul; circulatia rutiera; pe malul lacului; la mare. Gramatica: Conjunctivul imperfect (congiuntivo imperfeto); formarea verbelor abstracte; timpul mai-mult-ca-perfectul (trapassato) al modului conjunctiv.
» Lectiile 23-24 Vocabular: Activitatile de la bucatarie; accesoriile si produsele cosmetice. Gramatica:Conjunctii care introduc diferite tipuri de subordonate; conjunctivul in diverse subordonate.
» Lectiile 25-26 Vocabular: Casa; palatul; distractiile; sarbatorile. Gramatica: Probabilitatea; imposibilitatea din punct de vedere gramatical.
» Lectiile 27-28 Vocabular: Institutul de cosmetica; vopsitoria (curatatoria chimica); studioul foto. Gramatica: Concordanta timpurilor; pronumele relativ cui.
» Lectiile 29-30 Vocabular: Sportul; serviciul vamal; munca; greve; somaj. Gramatica: Formarea diatezei pasive; pronumele nehotarate; schimbarea sensului substantivelor.
» Lectiile 31-32 Vocabular: Delincventa; numele arborilor si florilor; animalele. Gramatica: Vorbirea directa si indirecta.

Absolvirea cursului de Italiana Intermediari

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Program optional de perfectionare AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, absolventii acestui curs pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata autorizat, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Pentru acest curs sunt utile cunostinte de baza din domeniu. 
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
89,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
67 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 16 caiete + 16 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Italiana Intermediari

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna!


Contact organizator