Vorbitorul de rusa - pasare rara. Pe piata locurilor de munca vorbitorii de limba rusa sunt cautati si bine remunerati. Din ce in ce mai rari in societatea romaneasca post 89, acestor vorbitori dificil de gasit le sunt oferite joburi in multinationale, firme de outsourcing, companii de IT&C, firme de traduceri si edituri, companii hoteliere.

Sunteti orientati spre cariera, dar va plac si baletul, cartile bune, mancarea cu iz de iarna si arhitectura oraselor? Atunci ati nimerit unde trebuie, pentru ca la Eurocor cursul de Limba Rusa pentru Incepatori va poate ajuta sa va gasiti un job bine platit, dar si sa va satisfaceti dorinta de a vorbi si a citi in limba lui Tolstoi, Tarkovsky si a Sankt Petersburgului.

Cu ajutorul acestui curs, veti invata intr-un timp relativ scurt si prin cea mai confortabila si eficienta metoda de studiu:
• alfabetul si scrierea cu chirilice
• peste 2000 cuvinte din vocabularul de baza al limbii ruse
• regulile de conversatie si de gramatica
• pronuntia corecta multumita inregistrarilor cu vorbitori nativi

In cele 12 caiete de curs a cate 2 lectii fiecare veti invata pe rand scriereacitirea, modalitati de prezentare si salut, despre familie, lunile anului, transport, cumparaturi si alte teme interesante legate de vocabularul uzual si cultura rusa.

Structura cursului Limba Rusa Incepatori

 

Cursul de Limba Rusa pentru Incepatori este alcatuit din 12 caiete, structurate in 24 de lectii. Fiecare caiet de curs este insotit de un CD inregistrat cu vorbitori nativi care va ajuta la insusirea pronuntiei corecte si la rezolvarea numeroaselor exercitii care testeaza notiunile anterior explicate.
Lectiile cuprind obiective, sectiuni de comunicare, sectiuni de gramatica, exercitii pentru care va sunt date si solutiile si dictionare ce ofera traducerea cuvintelor din si in limba rusa.
La sfarsitul fiecarui caiet de curs, va puteti verifica cunostintele prin rezolvarea temei pentru acasa. Aceasta poate fi trimisa spre corectare profesorului personal, cu sprijinul caruia veti reusi sa va insusiti cu succes in cel mai scurt timp cunostintele de specialitate.

Tematica pentru cursul de Rusa Incepatori

» Lectiile 1-2: Formule de salut si de ramas-bun. Intrebari despre persoane si despre obiecte. Cum sa ne prezentam. Discutii despre teme de interes personal si pasiuni. Nume de nationalitati.

» Lectiile 3-4: Membrii familiei. Prezentarea familiei, a rudelor. Exprimarea varstei si a diferentelor de varsta. Descrierea relatiilor reciproce. 

» Lectiile 5-6: Programul zilei. Zilele saptamanii. Exprimarea orei. Exprimarea necesitatii, a activitatilor / obiceiurilor repetitive si nerepetitive.

» Lectiile 7-8: Calatorii, exprimarea directiei si a locului de destinatie. Comunicarea adresei. Mijloacele de transport. Lexic tematic legat de oras.

» Lectiile 9-10: Prezentarea casei / apartamentului. Descrierea mobilierului, distributia mobilierului in incaperi.

» Lectiile 11-12: La magazin. Haine si accesorii de dama si barbatesti. Cromatica vestimentara. 

» Lectiile 13-14: Produse alimentare de baza. Magazinele si raioanele din magazine. Amplasarea produselor in magazin. Feluri de mancare, retete.

» Lectiile 15-16: Discipline si echipamente sportive. Despre alte hobby-uri. Specializari medicale. Afectiuni, simptome si tratamente. 

» Lectiile 17-18: Lunile anului si anotimpurile. Activitati specifice fiecarui anotimp. Prognoza vremii.

» Lectiile 19-20: Descrierea persoanelor. Portretul fizic si moral. 

» Lectiile 21-22: Excursii cu ghid - mijloace de transport, cazare, preturi, mancare, servicii turistice, organizarea excursiilor de grup. Constructii tipice pentru o scrisoare de reclamatie.

» Lectiile 23-24: Sarbatori religioase, de stat sau familiale. Alte evenimente importante din viata. Urari cu ocazia diverselor sarbatori. 

Absolvirea cursului de Rusa Incepatori

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Cursul nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
93,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
70 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 12 caiete + 12 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Rusa Incepatori

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator