Cunoasterea limbii spaniole se dovedeste din ce in ce mai utila, mai ales pentru cei care doresc sa lucreze in strainatate. In plus, este si o limba foarte usor de asimilat - cuvintele se invata si pronunta usor, iar gramatica nu este deloc dificila. Iata de ce veti gasi foarte accesibil cursul Eurocor de Spaniola Incepatori, ce aduce in plus o metoda de studiu comoda si eficienta.

Intr-o perioada de timp relativ scurta, veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala. Lectiile sunt special concepute in acest scop, iar prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte inregistrate pe CD si a conversatiei, veti putea invata rapid si eficient. Acest lucru este valabil si pentru persoanele care nu au aptitudini speciale pentru studiul unei limbi straine. La fel ca si celelalte cursuri de limbi straine oferite de Eurocor, cursul de Spaniola Incepatori se axeaza pe cele trei elemente de baza: ascultare, scris si vorbit.

Plecand de la exemple si exercitii la notiunile teoretice si elementele necesare intr-o conversatie uzuala, cele 20 de caiete ale cursului de Spaniola Incepatori va insotesc intr-o calatorie placuta prin lumea si cultura spaniola.
Fiecare caiet este alcatuit din doua lectii si este insotit de cate un CD audio ce isi vor dovedi utilitatea in deprinderea pronuntiei corecte sau a cuvintelor noi.
Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectare profesorului personal, alaturi de sugestiile si intrebarile legate de continutul lectiilor. Iar pentru a verifica solutiile exercitiilor propuse in fiecare lectie, va punem la dispozitie ineditul filtru rosu, cu ajutorul caruia va puteti evalua permanent progresele inregistrate.
De asemenea, aveti la dispozitie GRATUIT si dictionarul MemoPlus pentru fixarea vocabularului.

Tematica pentru cursul de Spaniola Incepatori

» Lectiile 1-2 Tema: Activitatile de zi cu zi. Timp liber. Gramatica: Pronuntie. Genul substantivelor. Articolul hotarat si nehotarat. Pronumele personale. Conjugarea verbelor. Timpul prezent. Indicativul. Adjectivele. Verbul "ser". Negatia
» Lectiile 3-4 Tema: Activitatea de zi cu zi. Numerele de la 1 la 10. Gramatica: Pluralul substantivelor si al articolelor. Folosirea verbelor "estar" si "hay". Adjectivele posesive. Conjugarea verbelor. Zilele saptamanii. Cuvinte interogative. Propozitia interogativa
» Lectiile 5-6 Tema: Munca, invatatura. Situare in timp si spatiu. Gramatica: Pronumele si adjectivele demonstrative. Pronumele si adjectivele posesive. Timpul viitor. Imperfectul (Pretérito imperfecto). Perfectul simplu sau compus (Pretérito indefinido). Verbe reflexive. Pronumele reflexive
» Lectiile 7-8 Tema: Teatru. Jurnalistica. Familie. Numerele de la 1 la 19. Gramatica: Adjectivele si gradele de comparatie. Prepozitia "de". Participiul verbelor (participio). Perfectul compus (Pretérito perfecto). Verbul auxiliar "haber". Folosirea verbelor "tener" si "estar"
» Caiet de exercitii I Cuprinde doua lectii care verifica notiunile de vocabular si de gramatica insusite in lectiile 1-8
» Lectiile 9-10 Tema: in oras. Vremea. Zilele lunii. Gramatica: Adverbele "aqui" si "muy". Folosirea lui "mucho". Perifraza "estar + participio". Gradele de comparatie ale adjectivelor. Data. Cateva forme ale verbului "estar"
» Lectiile 11-12 Tema: Activitatea de zi cu zi. Familia. Gramatica: Pluralul cuvintelor terminate in "z". "Primero" si "tercero" inaintea substantivelor masculine. Folosirea lui "todo" si "poco". Pronumele nehotarate. Folosirea adverbului "nunca"
» Lectiile 13-14 Tema: Mediul inconjurator. Gramatica: Adjectivul "malo". Prepozitia "sobre". Adverbul de timp "siempre". Adverbul "también". Constructii cu prepozitii. Adjectivele nehotarate "otro", "alguno", "varios"
» Lectiile 15-16 Tema: Activitatea de zi cu zi. La cumparaturi. Gramatica: Pluralul catorva substantive si adjective. Folo sirea lui "tan, tanto, algo, pronto, durante". Folosirea timpurilor verbale "Pretérito perfecto" si "Pretérito indefinido"
» Caiet de exercitii II Cuprinde doua lectii care verifica notiunile de vocabular si de gramatica insusite in lectiile 9-16
» Lectiile 17-18 Tema: Mediul inconjurator. La cumparaturi. Gramatica: Pronumele reflexive. Acuzativul si dativul pronumelor personale. Folosirea adverbelor. Gerunziul (Gerundio). Perifraza verbala "estar + gerundio"
» Lectiile 19-20 Tema: La cumparaturi. Datorie. Credit. Sport. Gramatica: Folosirea verbelor "hacer", "querer", "gustar". Pretérito imperfecto. Numerale ordinale. "Que" - pronume relativ. Pronumele interogativ "qué?" Folosirea lui "mejor" si "peor"
» Lectiile 21-22 Tema: Casa. Mesele principale. Masini. Trafic. Circulatie. Gramatica: Folosirea catorva adjective. Subiectul. Folosirea verbelor
» Lectiile 23-24 Tema: Munca. Afacere. Comert. Gramatica: Formarea cuvintelor. Adjective noi. Folosirea procentelor. Folosirea pronumelor "algo" si "nada". Recapitularea verbului "ser"
» Caiet de exercitii III Cuprinde doua lectii care verifica notiunile de vocabular si de gramatica insusite in lectiile 17-24
» Lectiile 25-26 Tema: Corpul uman. Muzica. Geografie. Peisaje. Gramatica: Adverbe de loc. Formarea diminutivelor. "De + el = del". Prepozitii noi
» Lectiile 27-28 Tema: Calatorie. Acte. Diplomatie. Casatorie. Gramatica: Ortografia verbelor reflexive. Folosirea denumirilor tarilor. Verbul "sentirse". Ortografia verbelor reflexive
» Lectiile 29-30 Tema: Delincventa. Armata. Boala. Gramatica: Substantive defective de gen. Genul substantivelor terminate in "ión". Cateva expresii spaniole
» Lectiile 31-32 Tema: Imbracamintea. Calculatorul. Literatura. Gramatica: Folosirea verbului "ponerse". Folosirea catorva verbe si substantive spaniole. Perfectul simplu (Pretérito indefinido)
» Caiet de exercitii IV Cuprinde doua lectii care verifica notiunile de vocabular si de gramatica insusite in lectiile 25-32

Absolvirea cursului de Spaniola Incepatori
√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor.

Program optional de perfectionare AUTORIZAT
√ Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii - optional, absolventii acestui curs pot participa la un program suplimentar de pregatire fata-n fata autorizat, de scurta durata, organizat de catre Eurocor, in urma caruia poate fi obtinut Certificatul de absolvire emis impreuna cu Ministerul Muncii. Acesta, tradus si apostilat, este recunoscut oficial in Romania si in tari membre ale Uniunii Europene.

Cursul nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
86,60 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
65 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 20 caiete + 20 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Pretul cursului la distanta nu include pretul programului de perfectionare autorizat. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant
Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Spaniola Incepatori
La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna!


Contact organizator