Limba turca atrage din ce in ce mai multi vorbitori, fie din ratiuni culturale si sociale, fie din interes de afaceri. Este una din cele mai vorbite 15 limbi la nivel mondial si numarul celor care doresc s-o invete creste pe zi ce trece. Republica Turcia este conectata strategic, din punct de vedere geografic si cultural, cu Europa de Est, Asia Centrala si Orientul Mijlociu, fiind astfel de mare interes pentru oamenii de afaceri. Iar cultura si civilizatia turca nu mai au nevoie de prezentare. In tara noastra, comunitatea turca este una puternica, iar relatiile de afacere cu Turcia sunt vechi si foarte stranse. Ca sa nu mai amintim de atractiile turistice pe care le ofera aceasta tara romanilor. Daca vreti sa invatati o limba exotica, ca sa puteti conversa cu nativii atunci cand calatoriti, sa studiati sau sa intelegeti mai bine muzica, filmele sau orice alta forma de cultura turca, atunci cursul de limba turca este ceea ce cautati! Profitati de sansa de a studia comod, rapid si placut limba turca.

Invatati limba turca pentru incepatori in cel mai simplu mod!

Cursul Turca pentru incepatori este recomandat tuturor acelora care doresc sa faca primii pasi in aceasta limba sau celor care vor sa isi consolideze cunostrintele deja dobandite. Lectiile contin tot ceea ce aveti nevoie pentru a putea sustine o conversatie uzuala: explicatii si exercitii de pronuntie, suport audio, vocabular din diverse sfere ale vietii cotidiene, dialoguri scurte, informatii gramaticale explicate pe intelesul tuturor, exercitii de verificare pentru care gasiti intotdeauna si solutiile, ilustratii sugestive, dictionare. In plus, un profesor personal va este tot timpul alaturi pe perioada studiului, oferindu-va sfaturi de invatare si sprijin in rezolvarea temelor pentru acasa.

Structura cursului de Turca pentru incepatori

Cursul de Turca pentru Incepatori cuprinde 6 caiete de curs cu cate 2 lectii fiecare si 6 CD-uri audio cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia in limba turca. Structura lectiilor cuprinde: obiective, sectiuni tematice cu vocabular si texte sugestive, exercitii diverse, recapitulari, solutiile exercitiilor, tema pentru acasa si dictionar.
La sfarsitul fiecarui caiet de curs, va puteti verifica cunostintele prin rezolvarea temei pentru acasa. Aceasta poate fi trimisa spre corectare profesorului personal, cu sprijinul caruia veti reusi sa va insusiti cu succes in cel mai scurt timp cunostintele de specialitate.

Tematica pentru cursul de Turca pentru Incepatori

» Lectiile 1-2:
Vocabular: Salutul. Sa facem cunostinta
Gramatica: Alfabetul; substantivul; pronumele personal; terminatiile personale; pronumele demonstrativ; timpul prezent (Simdiki Zaman); conceptul de prezenta/absenta a ceva -Var/Yok 

» Lectiile 3-4:
Vocabular: Lunile. Zilele saptamanii. Anotimpurile.
Gramatica: Numeralul: numeralul cardinal; numeralul ordinal; terminatia numeralului ordinal; numarul singular si plural.

» Lectiile 5-6:
Vocabular: Programul zilei. Indicarea timpului. Hobby. Sport.
Gramatica: Cazuri (Dativ, Ablativ, Locativ); timpul prezent (Simdiki Zaman) (continuare); terminatiile si prepozitiile de timp.

» Lectiile 7-8:
Vocabular: Apartamentul. Mobila si interioare. Familie, prieteni.
Gramatica: Terminatia posesiva; terminatia posesiva personala; terminatia posesiva impersonala; utilizarea terminatiilor posesive in propozitii compuse.

» Lectiile 9-10:
Vocabular: Timpul trecut. Dialoguri.
Gramatica: Timpul trecut (categoric)(Belirli Geçmis Zaman); terminatia gerundivala: -yken (iken); conjunctia ile.

» Lectiile 11-12:
Vocabular: La cafenea. La magazin. Alimente. Comert, cumparaturi.
Gramatica: Imperativul; optativul; formarea adjectivelor cu ajutorul terminatiilor -li si -siz; gradul de comparatie a adjectivelor: comparativ, superlativ.

Absolvirea cursului de Turca pentru Incepatori

√ Certificatul de absolvire Eurocor - odata cu expedierea ultimului pachet de curs, va trimitem si testul de evaluare finala. Recapitulati intreaga materie, rezolvati testul si trimiteti-l la Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine si insuficient (in functie de punctajul realizat). In cazul in care obtineti calificativul "insuficient" puteti primi o alta varianta a testului final. Odata promovat acest test, veti obtine Certificatul de absolvire Eurocor

Cursul nu necesita o pregatire anterioara in domeniu.
Cursul cuprinde toate materialele necesare studiului. 

Pret lista:
93,30 lei / caiet+CD /luna

25% reducere /caiet+CD
pentru ritm lunar/rapid

Pret redus:
70 lei / caiet+CD /luna

Cursul are 6 caiete + 6 CD-uri.

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 9 lei.
In scopuri administrative, se percepe o taxa de doar 10 lei si se plateste o singura data, odata cu primul pachet de curs.
Preturile includ TVA. 

Fara riscuri: daca dupa primirea primului modul de curs nu doresti sa continui studiul, il poti returna in 14 zile, suportand doar cheltuielile de returnare. Nu este necesara invocarea vreunui motiv si nu vor exista penalitati. 

Inscrie-te azi si beneficiezi de oferta speciala:

• 25% reducere imediata la ritm lunar la preturile de lista + Cadou special – geanta de studiu pentru inscrieri imediate. Geanta cadou se trimite dupa plata la termen a primului pachet de curs.

sau

• 55% reducere + Mapa Cadou pentru inscrieri la curs complet (toate pachetele de curs odata).

Contul de cursant

Odata cu inscrierea la curs vi se va crea un cont personal pe site-ul Eurocor. Va recomandam cu caldura sa-l folositi. Va veti loga cu adresa de e-mail si numarul de cursant si veti gasi aici informatiile necesare pentru un studiu cat mai facil: temele pentru acasa in format electronic, testul de evaluare finala, calificativele primite de la profesorul personal, situatia modulelor de curs expediate, link-ul pentru plata online a cursurilor si alte resurse utile pentru invatare.

Durata cursului de Turca pentru Incepatori

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar (1 modul tiparit + 1 CD audio/luna). Sau, daca aveti ceva mai mult timp disponibil, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna! 


Contact organizator