Calendar Cursuri Complex Steaua de Mare

COMPLEXUL STEAUA DE MARE beneficieaza de o plaja in golf, cu nisip fin, piscina in aer liber si sezlonguri in limita disponibilitatilor. Piscina beneficieaza de umbrele, muzica ambientala si este deservita de un bar cu produse racoritoare si alcoolice.
Tot pentru agrement sau relaxarea Dumneavoastra cat si a copiilor COMPLEXUL STEAUA DE MARE beneficieaza de ample spatii de joaca pentru copii, accesorii pentru activitati nautice, centru de entertainment cu billiard, sah, table si de un restaurant cu specific italienesc in aproprierea plajei.

HOTELUL MEDUZA 3* sau DELFINUL 3* au fiecarea o capacitate de 218 camere duble ( matrimoniale si cu paturi separate ) si 13 apartamente formate din living si dormitor separate. Datorita pozitionari pe malul marii si a arhitecturii deosebite a hotelului, toate camerele si apartamentele au vedere la mare. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV - LCD, minibar, halate si papuci, telefon, mocheta si baie cu dus iar apartamentele au baie cu cada. Totate camerele si apartamentele sunt fara balcon.

In cadrul COMPLEXULUI STEAUA DE MARE gasiti o parcare foarte generoasa ca numar de locuri, parcare care este pazita si supravegheata video toate aceste servicii fiind gratuite in limita locurilor disponibile. 

H MEDUZA 3* fiind un hotel de 13 etaje si avand 2 lifturi de capacitate mare, ultra moderne si rapide puteti ajunge foarte repede la barul de la ultimul etaj cu o vedere panoramica asupra statiunii si a coastei litoralului romanesc. Deasemenea puteti beneficia de servciile restaurantului cu o capacitate de 400 locuri intr-o ambianta unica, deosebit de agreabila.

In cadrul COMPLEXULUI STEAUA DE MARE puteti beneficia de servici gratuite cum ar fi internet in zona spatiilor comune de la parter, transmitere corespondenta, trezire la ora solicitata, transmitere mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, sau contra cost de telefoane locale, interurbane, internationale, fax, coafura, masaj sau achizitionarea de bunuri de stricta necesitate.

Pentru cei care doresc sa organizeze diverse evenimente in cadrul hotelului le putem pune la dispozitie o sala de conferinte pentru evenimente tip cocktail sau stand up bufet la o capacitate de 200 de persoane sau in urma amenajarii scaunelor sub forma de teatru la o capacitate de 150 locuri. 

Referitor la organizarea de simpozioane, team building-uri si conferinte sala este dotata cu instalatie de sonorizare, videoproiector, perete pentru afisaj, flipchart si eventual la cerere poate fi dotata si cu alte echipamente de pe plan local sau aduse de catre clienti. Pentru activitati de team building de tip outdoor COMPLEXUL STEAUA DE MARE beneficiaza de terenuri foarte generoase care pot fi amenajate de catre organizatori in functie de necesitatile si cerintele Dumneavoastra.

Cursuri organizate in locatia Complex Steaua de Mare

Nu sunt rezultate pentru afişare.